25 Yeni Yıl Güzellik Kontrol Listesi Ürünleri Radiant 2022

Yeni yılın başlangıcında, hepimiz yeniden başlamak için kararlar veriyoruz. Yeni şeyleri denemek ve eskisini tekrarlamak arasında değişmeye devam ediyoruz. Aynı şey güzellik bakımımız hakkında da belirtilebilir. Yeni güzellik desenlerini deniyoruz, ancak cildimizi sağlıksız alışkanlıklarla bozuyor. Örneğin, elden çıkarma döneminden sonra maskara kullanılması. Bu yıl kalıplara uyarken, sağ ayakta yıla başlamanız önemlidir. Bu şekilde, Yeni Yıl güzellik kontrol listesinin önünde olacaksınız.

Bu yüzden 2022’yi olağanüstü bir cilt elde etmek için yıl olarak yapın ve burada yılınızın parlamasını sağlamak için bir güzellik rutin kontrol listesi.

Radiant 2022 için 25 Yeni Yıl Güzellik Kontrol Listesi Ürünleri

1. Temiz temizleyicileri kullanan makyaj araçlarını temiz tutun
Yaygın olarak ihmal ettiğimiz bir adım, makyaj araçlarımızı kirli bırakmaktır. Fazla mesai, makyaj ürünleri bakteri büyümesi ile doludur. Bu tür sorunları önlemek için mükemmel bir yüksek kaliteli temiz temizleyiciye yatırım yapın. Hızlı bir kullanımdan sonra tüm fırçalarınızı temizlemek zorlaştığından, antibakteriyel özelliklere sahip cilt seven temiz bir temizleyiciden yararlanabilirsiniz. Bu temiz temizleyiciler makyaj fırçalarına yayılabilir ve bir kağıt havlu kullanarak silinebilir. Fırçaları anında kurutabilen temiz temizleyicilere dikkat edin. Gereksinim, fırçaları gece boyunca kurumaya bırakmaz. Bu, yeni yılınıza başlamak için mükemmel bir rutindir.
Kaynak: LinkedIn.com2. Göz kreminden yararlanın
Günde iki kez göz kremi uygulama alışkanlığına girmelisiniz. Bu, eklemeyi hatırlamamanız gereken bir cilt bakım rutinidir. Hatırlatma olarak, gece saatinin yanındaki göz kremanızı gece başvurması için konumlandırabilirsiniz. Aynı şekilde sabah göz şişlikleri ile sunmak için buzdolabına geri koyabilirsiniz. Günlük bir göz kremi uygulamak için bir ritüel oluşturursanız, farkı fark edeceksiniz. Göz kremi altında kullanmak için uygun göz arıtma ürünlerini veya göz onarım iş serumlarını deneyebilirsiniz. Koyu çevreleri, şişkinliği ve yaşlanma karşıtı özellikleri dolgunlaştırmak ve ince çizgileri tedavi etmek için yaşama karşıtı bir serum kullanın.

3. Uygun dudak ovma kullanımı
Kuru, lapa lapa, çatlak dudaklar tipik bir sorundur. Eczane balsamı sizin için biraz yardımcı olabilir. Bu gibi durumlarda, dudaklarınız nemlendirici bir dudak cilası veya ovma kullanarak çok daha iyi işlenebilir. Bu, kuru, ölü cilt hücrelerini dudak yüzeyinden ortadan kaldırmaya yardımcı olabilir. Bunu haftada veya iki kez uygun bir dudak ovma ile kullanın. Hidrasyon balsamı veya dudak tedavisi kullanarak yukarı uyun. Öpülebilir dudaklar elde etmek için Victoria’nın hile aromalı dudak ovma çileklerini deneyebilirsiniz.
Kaynak: Poshmark.com4. Çamaşırhane ile geceleri düzgün bir şekilde çamaşır
Telaşlı rutininiz geceleri anlaşmanızı temizlememenin bir nedeni olmamalıdır. Aslında, acil durum, kamp kuruyor olsanız ve diğer öngörülemeyen durumlarda bile sunulan yüz mendilleri vardır. Anlaşmanızı geceleri iyice çamaşır etmelisiniz. Cilt tipleriniz için uygun bir temizleyici seçtiğinizde bu bir fark yaratacaktır. Bu, daha kuru ciltler için daha kremsi bir çözelti ve yağsız cilt için yağsız jel seçmeniz gerektiği anlamına gelir. Anlaşmanızı gece ile yıkamak, makyaj yapan insanlar için daha da gereklidir. Zaman programında, geceleri makyajla ilgili anlaşmanızı ihmal etmek, ölü cilt hücreleri katmanlarıyla donuk, yaşlanan cilde yol açabilir. Bu nedenle, cildi şımartmak ve iyice temizlemek için gece birkaç dakika almalısınız. Bu, cildinizin tamamen hak ettiği bir güzellik rejimi kontrol listesidir.

5. Aynanın yanı sıra aydınlatmanızı da onarın
Her gün büyük ışık veya ayna göstermeyen bir alanda hazırlanmak zor olabilir. Karanlığa makyaj yapmak yanlış karıştırma, göz lekesi ile sonuçlanabilir ve aynı zamanda yeterli ruj veya allık kullanmamaya yol açabilir. Sadece arabanızın dikiz aynasındaki kusurları tanımak için görünüşünüzden memnun kalmanız olabilir. Bu sorunları önlemek için, uygun bir aydınlatmanın yanı sıra evde büyük aynayı onarın. Bu, kendinizi mükemmel bir şekilde tamir etmenizi sağlayabilir.
Kaynak: MustacheBottleopener.com6. Yüz saç büyümenizi kontrol altında tutun
Saç büyümesi için ağda, iplik, ağartma ve koparmak, tüm hayatımızla asla kaçmadığımız bir şeydir. Ancak çenenizi kaplayan çene saçı veya tüyleri için bir çözüm keşfettiniz mi? Bazı kadınlar çevrimiçi olmayı seçebilir, bu da tamamen güçlendirirken, diğerleri onu ortadan kaldırmayı seçebilir. Yüz saçlarınızın çıkarılmasını istiyorsanız, zaman alıcı olabileceğini unutmayın. Ancak kaldırılmasını istiyorsanız, sonunda değer olacaktır. Saç büyümenizi kontrol altında tutmak için yüz kremini deneyebilirsiniz. Harika bir ürün, Nair’in diğer harika seçenekler dışında krem ​​ile anlaşmasıdır, bu yüzden sizin için en iyi olanı seçin.

Kaynak: Walmart.com7. tekrarnullnull