Anlamanız gereken farklı tipik tişört türleri

Tişörtlerin diğer tişörtlerden farklı kılan farklı unsurları vardır; Bu elemanlar, tişörtün silueti yanı sıra kollar, uyum, şekil, kesilmiş, kesilmiş, kesim içerir. Piyasada bir dizi tişört var, ancak tüm tişörtlerin tüm müşteri için yararlı olduğu anlamına geliyor. Kullanımlarının yanı sıra amaçlarına göre farklı seçenekleri vardır. Bunlardan birkaçı:

Tam kollu tişört

Tam kollu tişörtlerin en iyi açıklaması rahat, harika ve rahat. Tam kollu bir tişört kullanırken, o kişinin zihninde tutulması gereken bir şey, tişörtlerin kolu, tüm toplam eli örtmelidir ve asla yarı örtü veya daha az olmamalıdır. Bilmediğiniz bir durum varsa, resmi veya gayri resmi elbisesi kodu nedir, o zaman bu durumda önemli bir işlevi oynayabilecek uzun kollu bir tişört tercih edebilirsiniz.

– Stil İpucu

İşyerindeki resminizi geliştirebilecek bir kıyafet ararsanız, net bir gömlek ve beyaz spor ayakkabılı yün pantolonlu tam kollu tişörtler giyebilirsiniz. Buna ek olarak, aynı şekilde önemli ölçüde geliştirilmiş bir kişilik yapabilen bir çift optik olmayan kare giyebilirsiniz.

Yarım kollu tişört

Bu bir tişörtün en eski ve en moda varyantıdır. On yıllar boyunca Bella Canvas 3413 gibi bu tişörtler müşteriler tarafından sevildi ve aynı zamanda şu anda çok sayıda insanın favorisi. Adından da anlaşılacağı gibi, bu tür tişörtlerin manşon uzunluğu yarısıdır.

– Stil İpucu

Sağlam ve basit kıyafetleri seven bir kişiyseniz, bunları herhangi bir ek düşünme olmadan deneyebilirsiniz. Düz renkli bir tişört giyin ve boncuklu bir bilezik ve kot kot pantolon ile eşleştirin.

Ayrıca bakınız

Erkek Moda, Mağaza ve Stil
Erkeklerin dış kıyafetlerini satın almak için en iyi yer

Kolsuz tişört

Fitness merkezi ve egzersiz için tişört giyenler için en iyisi hakkında kolsuz bir tişört düşünülüyor. Bu, maksimum konfor seviyesine sahip tişörtlerin yanı sıra, kişinin egzersizdeki performanslarını artırmasına yardımcı olur. Bu tişörtlerin cilt gösterme konusunda asla çekingen olmaması gereken bir kişiye ihtiyacı vardır.

– Stil İpucu

Ağır bir vücuda sahip insanlar ve büyük bir rahatlık arayan insanlar bu tişört giyebilir. Bu tişörtleri alçakla ve pantolonla şekillendirebilirler. Bu, bir sporcuya uygun bir egzersiz kişinin kişiliğini sağlayacaktır.